Annons

Lars Holmin, förstanamn för M i Ulricehamn

På första plats... Lars Holmin, förstanamn för Moderaterna i Ulricehamn. Ledamot i kommunstyrelsen och en av nio (m)-ledamöter i kommunfullmäktige.
Ulricehamn • Publicerad 4 september 2010

Hur går det för er i valet?

– Vi kommer gå framåt och öka med ett eller två mandat i fullmäktige. Vi står för en bra politik i en kommun som går framåt. Att Moderaterna är så populära på riksnivå kommer bör även smitta av sig i Ulricehamn.

Annons

Vilken är din viktigaste valfråga?

– Valfrihet och tillväxt är de frågor jag tror på mest. Jag har en överdriven tilltro till individen, att han eller hon kan göra sina egna val i olika frågor, vare sig det handlar om dagisplatser eller äldrevård.

Varför ska ulricehamnsborna rösta på er?

– Vi har en bra laguppställning och bra visioner om hur Ulricehamn ska se ut i framtiden. Mycket handlar om tillväxt, om att hela området ska växa, både tätort och landsbygd. Det är viktigt att låta landsbygden utvecklas, samtidigt som det även behövs en stark centralort.

Joel Engblom
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons