Annons

Gulli Håkanson är FP:s förstanamn i Ulricehamn

På första plats Gulli Håkanson är Folkpartiets förstanamn på listan till kommunfullmäktige, där partiet i dag har tre mandat. Hon är ordförande i vård- och omsorgsnämnden.
Ulricehamn • Publicerad 13 september 2010
Gulli Håkanson (FP)
Gulli Håkanson (FP)Foto: 

Hur går det för er i valet?

– Vi räknar med att öka antalet mandat. Vi tror att vår politik som står för valfrihet och människors möjlighet att förverkliga sina drömmar attraherar. Samtidigt tar vi stort ansvar för socialliberala frågor. Frihet under ansvar och ansvar för andra.

Annons

Vilken är din viktigaste fråga?

– Med min bakgrund som lärare, så är det skolfrågorna. Barn och ungdomar är vår framtid och vi behöver förbättra studieresultaten i Ulricehamns kommun genom att lägga ekonomiska resurser på undervisning och personal hellre än ett stort antal skolbyggnader. Det kommer att bli en utmaning.

Varför ska ulricehamnarna rösta på er?

– Vi vill skapa en positiv kommunal tillväxt genom ökad entreprenörsanda, som är en grund för välfärd. Vi vill tillvarata positiva idéer och stödja nya företag.

Hannah Larsson
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons