Annons

Guiden

Anne Engström tipsar om fem saker att göra under sju dagar i Ulricehamn.
Ulricehamn • Publicerad 11 mars 2019
Panikteaterns Erik Lidholm och Maud Nyberg spelar barnpjäsen Äntligen Tjarli.
Panikteaterns Erik Lidholm och Maud Nyberg spelar barnpjäsen Äntligen Tjarli.Foto: PA Strand/Panikteatern

TEKNIKSUPPORT

Teknik: Varannan onsdag finns personal på plats för att hjälpa till med datorer, internet, smartphones, e-böcker, surfplattor med mera. Drop in, ingen föranmälan.

Ulricehamns stadsbibliotek onsdag 13 mars kl 13–14.30.

Annons

HÖGLÄSNING

Litteratur: Njut av högläsning med bibliotekarie Nancy Lindström. Sista tillfället av tre i vår. Fri entré.

Ulricehamns stadsbibliotek onsdag 13 mars kl 17–17.45.

BARNTEATER – ÄNTLIGEN TJARLI

Teater: Panikteatern utlovar en barnteaterföreställning med mycket humor, musik och sång, bus och trolleri i en lustfylld berättelse om hunden Tjarli som älskar falukorv och är världens busigaste hund. Föreställningen passar barn 3–8 år. Gratisbiljetter finns att hämta på stadsbiblioteket (telefon 0321–595150 eller e-post infodisk@ulricehamn.se). Begränsat antal platser.

Ulricehamns stadsbibliotek lördag 16 mars kl 14.

DANSPROJEKT - SAMLINGEN

Dans: Samlingen är namnet på en grupp och ett koreografiskt konstprojekt i samarbete med Riksteatern av Amanda Apetrea, Nadja HJjorton, Halla Ólafsdóttir, Stina Nyberg och Zoë Poluch. Samlingen flätar samman feminism och koreografi med dansens historia. Dansaren Omar Diab framför ett solo som en del av Samlingen. Professionella dansare, dansklubben Buggie, U-dance och Folkdanslaget medverkar. Biljetter kan köpas på Ulricehamns turistbyrå eller www. nortic.se.

Restaurang Bryggan i Ulricehamn söndag 17 mars kl 15.

UTSTÄLLNING - DRAW THE LINE

Annons

Konst: utställningen ”Draw the line” där 19 serietecknare berättar sina historier på temat #metoo finns kvar på biblioteket till och med den 30 mars.

Ulricehamns stadsbibliotek, bibliotekets öppettider.

Anne EngströmSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons