Annons
BT fick tag på företaget – men de av säger sig allt svar.
Ulricehamn • Publicerad 24 juli 2008

Takläggareföretaget bakom den ofullständiga takrenoveringen gick till slut att nå. Mannen som svarade hävdade att han inte hade något med renoveringen att göra.

Det var i går som BT berättade om Gunilla Gunnaris tekrenovering.

Annons

Via en annons fick hon tag i ett takläggareföretag som skulle utföra renoveringen. Resultatet blev stora hål i taket och ett vattenskadat hem.

Takläggarna har sedan dess varit onåbara. Fram tills nu.

När BT ringde till en av cheferna för takläggareföretaget nekade han till att han hade något med renoveringen att göra.

Han hävdar att han enbart lånade ut mobiltelefonen till mannen som egentligen är ansvarig för Gunilla Gunnaris tak.

Han minns dock inte vad mannen i fråga heter i efternamn, eller vad han har för telefonnummer.

De två männen ska nyligen ha träffats på en camping i Lerum. Därefter ska mannen som svarade i telefonen ha följt med hantverkaren till Gunilla Gunnaris hus för att titta på arbetet.

Mannen som BT pratade med i telefon sa också att han var pensionerad. Sanningen verkar dock vara en helt annan. Den 40-åriga mannen driver en egen målerifirma i Mariestad och taxerar miljonbelopp.

När BT berättar om samtalet för Gunilla Gunnari säger hon att mannen som svarade måste ha varit en av de ansvariga för hennes tak.

– Han kallade sig likadant och sa att han var en av cheferna för företaget. Han och de andra hantverkarna var väldigt samspelta och det verkade som de hade känt varandra länge, säger hon.

Vedrana Sivac
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons