Annons

Bolonsystrar Årets kvinnliga stjärnskott

Annika och Marie Eklund, ägare till Bolon i Ulricehamn, vann utmärkelsen Årets kvinnliga stjärnskott i tävlingen Entrepreneur of the Year.
Ulricehamn • Publicerad 5 februari 2010
Stjärnskott. Annica och Marie Eklund vann riksfinalen.
Stjärnskott. Annica och Marie Eklund vann riksfinalen.Foto: Lennart Magnusson

Systrarna gick vidare från region västs final i november, och i går kväll tillkännagavs att de blivit "Årets stjärnskott" bland kandidater från hela landet.

Motiveringen lyder:

Annons

”Annica och Marie Eklund har utvecklat en konkurrenskraftig och lönsam verksamhet i en bransch som inte brukar räknas som en framtidsbransch. Med kreativ marknadsföring och fokus på tillväxt har det lilla familjeföretaget i Ulricehamn blivit störst i världen på vävda vinylgolv."

Bakom tävlingen står revisions- och rådgivningsföretaget Ernst & Young. Tävlingen genomförs på regional, nationell och internationell nivå i över 135 regioner i 50 länder. Nu har systrarna chansen på internationella nivå, World Entrepreneur Of The Year går i juni i år där vinnare från de 50 länderna deltar.

Victoria Ramalho
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons