Annons
Nyheter

Valpen Todd räddade matte från ormattack

Hunden sägs vara människans bästa vän. En som verkligen lever upp till ryktet är valpen Todd, som räddade sin ägare från att bli biten av en skallerorm i amerikanska Arizona i fredags - och själv blev biten. "Det var en vacker morgon.(TT)
Publicerad 2 juli 2018

Hunden sägs vara människans bästa vän. En som verkligen lever upp till ryktet är valpen Todd, som räddade sin ägare från att bli biten av en skallerorm i amerikanska Arizona i fredags - och själv blev biten.

"Det var en vacker morgon. När vi gick nedför en kulle var jag bokstavligt talat nära att trampa på en jäkla skallerorm. Men min hjälte till hundvalp Todd räddade mig. Han hoppade fram framför mitt ben, där jag annars säkert hade blivit biten. Så här ser en hjälte ut", skriver matte Paula Godwin i ett inlägg på Facebook.

Annons

Todd skrek till och började gny då ormen högg honom. Den chockade matten tog sin hund i famnen och sprang hem för att ta honom till djursjukhuset, där han kunde få motgift. Efter tolv timmar fick valpen åka hem, och sedan dess har han återhämtat sig i rekordfart.

I dag mår Todd fint, hälsar matte.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons