Annons
Nyheter

Tårfylld begravning för mördad flicka

Sörjande brast ut i gråt på begravningen för den åttaåriga franska flickan Maëlys de Araujo som mördades efter att ha blivit bortförd från ett bröllop. Hennes kropp hittades i februari, sex månader efter att hon anmälts saknad den 27 augusti förra året.(TT)
Publicerad 2 juni 2018

Sörjande brast ut i gråt på begravningen för den åttaåriga franska flickan Maëlys de Araujo som mördades efter att ha blivit bortförd från ett bröllop.

Hennes kropp hittades i februari, sex månader efter att hon anmälts saknad den 27 augusti förra året. Fallet har engagerat hela Frankrike känslomässigt.

Annons

Kyrkan i staden La Tour-du-Pin med 400 platser var fylld till bristningsgränsen och begravningsceremonin sändes på stora skärmar uppsatta på torget, där uppemot 200 personer samlats.

Maëlys de Araujo försvann från bröllopsfesten i Pont-de-Beauvoisin i franska Alperna. Försvinnandet väckte stor uppmärksamhet och ledde till ett omfattande sökande.

En nu 35-årig man erkände mordet men hävdade att han hade slagit Maëlys de Araujo i ansiktet av misstag. Spår av hennes blod hittades i hans bil.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons