Annons
Nyheter

Stormy Daniels friad från anklagelser

Den tidigare porrstjärnan Stephanie Clifford, med artistnamnet Stormy Daniels, greps vid ett uppträdande på en strippklubb i Ohio i USA. Hon misstänktes för att ha vidrört tre gäster, som visade sig vara civilklädda poliser.(TT)
Publicerad 12 juli 2018

Den tidigare porrstjärnan Stephanie Clifford, med artistnamnet Stormy Daniels, greps vid ett uppträdande på en strippklubb i Ohio i USA.

Hon misstänktes för att ha vidrört tre gäster, som visade sig vara civilklädda poliser. En lag i delstaten Ohio förbjuder all kroppskontakt mellan strippor och deras kunder, men fallet lades ned redan samma dag på grund av bristande bevis.

Annons

Advokaten Michael Avenatti hävdade tidigare under dagen på Twitter att gripandet var politiskt motiverat. Han sade senare att poliserna bett henne att röra dem.

Stephanie Clifford har hävdat att hon hade sex med president Donald Trump år 2006. Hon säger att hon fick 130 000 dollar av Trumps advokat Michael Cohen för att hålla tyst om affären.

Advokaten har medgett att han gjorde utbetalningen. Trump förnekar affären helt och hållet, men säger att Daniels fick betalt för att få ett stopp på "falska anklagelser".

TT

Annons
Annons
Annons
Annons