Annons
Nyheter

Misstog bil för taxi - blev mördad

Den kvinnliga studenten stod och väntade på en taxi, men klev in i en annan bil. Nu har den 21-åriga amerikanskan hittats död i utkanterna av Columbia i South Carolina i USA. - Vi tror att hon av misstag klev in i bilen i stället för en Uber-taxi, berättar polischef William Holbrook.(TT)
Publicerad 1 april 2019

Den kvinnliga studenten stod och väntade på en taxi, men klev in i en annan bil. Nu har den 21-åriga amerikanskan hittats död i utkanterna av Columbia i South Carolina i USA.

””

Händelsen utspelades i fredags och under lördagen greps en man, misstänkt för att ha kidnappat och mördat kvinnan. Polisen kom mannen på spåren då bilder från en övervakningskamera visar hur kvinnan kliver in i mannens bil. I bilen hittades också blod från offret samt hennes mobiltelefon.

Annons

Mordet har skakat om samhället och studenter vid University of South Carolina, där kvinnan studerade. Delstatens guvernör Henry McMaster och hans fru har twittrat om händelsen och en vaka har hållits på universitetsområdet för att hedra kvinnans minne, uppger CBS News.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons