Annons
Nyheter

Man insnöad och isolerad i veckor i Ottawa

När ett par kom hem från en semester i Florida upptäckte de att grannens hus i Kanadas huvudstad Ottawa var helt omgivet av enorma mängder snö på en helt oskottad tomt. Inga spår syntes varken till eller från byggnaden och heller inga livstecken i övrigt.(TT)
Publicerad 10 mars 2019

När ett par kom hem från en semester i Florida upptäckte de att grannens hus i Kanadas huvudstad Ottawa var helt omgivet av enorma mängder snö på en helt oskottad tomt. Inga spår syntes varken till eller från byggnaden och heller inga livstecken i övrigt. De hemkomna semesterfirarna blev oroade och larmade polisen, som efter en och en halv timmes snöröjning kunde rädda den äldre man som varit isolerad i huset i flera veckor.

Ottawa har fått över två meter snö i vinter. Den äldre mannen, som grannarna betecknar som något av en enstöring, berättade att han ransonerat de livsmedel som fanns i huset och bland annat ätit mat från konserver.

Annons

"Poliserna kommer att leverera livsmedel till honom och kontakta samhällsservice som ser till att han får stöd framöver", skriver Ottawapolisen på Twitter.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons