Annons
Nyheter

Dansk turist ramlade på krokodil

Han ville bara ta en bra bild på krokodilen, som ju bara låg där i strandkanten och solade. Det slutade med ett lite väl intimt möte - och ett ordentligt sår på armen.(TT)
Publicerad 6 november 2016

Han ville bara ta en bra bild på krokodilen, som ju bara låg där i strandkanten och solade. Det slutade med ett lite väl intimt möte - och ett ordentligt sår på armen.

Den 27-årige dansken Johnny Bonde var ute och promenerade utanför staden Kununurra i nordvästra Australien, när han fick syn på den cirka 2,5 meter långa sötvattenkrokodilen. Eftersom det var mörkt och han ville ta en bra bild så smög han sig närmare.

””
Annons

Krokodilen fick tag i Bondes arm och skakade, men Bonde kunde komma loss och ta sig upp ur vattnet. Hans största oro var dock hur hans flickvän skulle reagera på hans "dumhet". När han såg sig själv i spegeln förstod han att han inte skulle kunna gömma undan såren.

Dansken fördes till sjukhus och fick vårdas för flera sår i armen. Han är inte arg på krokodilen, som han säger "bara låg där och tog det lugnt och helt plötsligt fick någon kastad på sig".

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons