Annons
Nyheter

Att rösta - ett riktigt hundgöra

I dag går Storbritannien till val. Men det är inte bara de tvåfotade röstberättigade individerna som tar sig till landets alla vallokaler. Att ta med sig hunden då man går och röstar har blivit något av en modern tradition i Storbritannien.(TT)
Publicerad 8 juni 2017

I dag går Storbritannien till val. Men det är inte bara de tvåfotade röstberättigade individerna som tar sig till landets alla vallokaler. Att ta med sig hunden då man går och röstar har blivit något av en modern tradition i Storbritannien. I alla fall om man får tro hashtagen #dogsatpollingstations som har trendat hela dagen på Twitter - precis som vid alla val de senaste åren, rapporterar Liverpool Echo.

På Twitter väller det in rapporter om hundar som har följt med matte och husse för att rösta, oavsett partisympatier. En del mer sociala medier-kompetenta jyckar tycks dessutom ha sin egen åsikt klar för sig om vilket parti som bör gå segrande ur valet.

Annons

Ett riktigt resultat från det brittiska valet väntas tidigast under natten, då rösträkningen väntas ta relativt lång tid efter ett till synes jämnare val än förväntat.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons