GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Wambach blir av med bilsponsor

Abby Wambach blir av med sin bilsponsor sedan hon åkt fast för rattfylla och erkänt att hon tagit kokain och rökt marijuana, skriver bbc. com. I lördags åkte amerikanskan, en av världens genom tiderna bästa fotbollsspelare som nyligen lagt av, fast för rattfylla.(TT)

Abby Wambach blir av med sin bilsponsor sedan hon åkt fast för rattfylla och erkänt att hon tagit kokain och rökt marijuana, skriver bbc.com.

I lördags åkte amerikanskan, en av världens genom tiderna bästa fotbollsspelare som nyligen lagt av, fast för rattfylla. I polisförhöret berättade hon att hon testade kokain när hon var 25 år och att hon rökt marijuana mellan 24 och 25 års ålder.

Företaget Mini USA avslutar nu sitt samarbete med 35-åringen.

"Beteendet är emot våra värderingar. Och säkerheten för alla på vägen är prioriterat här hos Mini", säger företaget i ett uttalande.

Wambach spelade 255 matcher för USA och var med och tog VM-guld i fjol samt två OS-guld.

TT

Läs mer