Annons
Nyheter

Vänersborg körde över Tellus

Den här gången nöjde sig Sergej Lomanov Jr med två mål. Men när många av lagkamraterna också bidrog i målprotokollet blev det ändå en solklar seger för IFK Vänersborg med hela 12-3 mot nykomlingen Tellus i bandyeliten.(TT)
Publicerad 8 november 2016

Den här gången nöjde sig Sergej Lomanov Jr med två mål. Men när många av lagkamraterna också bidrog i målprotokollet blev det ändå en solklar seger för IFK Vänersborg med hela 12-3 mot nykomlingen Tellus i bandyeliten.

Emil Viklund, Alexander Mayborn, Joakim Hedqvist, Mikko Lukkarila - och målkungen Sergej Lomanov Jr. Alla satte de två mål mot Tellus. Felix Pherson och Nikita Ivanov fullbordade målkalaset på Arena Vänersborg. Vänersborg har radat upp fem segrar i säsongsupptakten.

Annons

Att Stockholmslaget Tellus för första gången gjorde mer än ett mål hjälpte inte mycket. Första poängen var mycket långt borta mot Vänersborg.

Villa-Lidköping var också på målhumör och tryckte till TB Västerås med 10-4. Daniel Andersson satte tre av hemmamålen. Villa-Lidköping är tvåa i den haltande tabellen, men tre poäng bakom Vänersborg.

Västerås tog sin andra seger efter 7-3 hemma mot Broberg/Söderhamn. Jämnast var det då Edsbyn slog Vetlanda med 6-5.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons