Syriens VM-dröm i kras

Krigshärjade Syriens dröm om att nå fotbolls-VM sprack på Olympiastadion i Sydney. Australien vann playoff-returen med 2-1 efter förlängning och är en till playoff-runda från slutspelet i Ryssland. - Jag är väldigt stolt över spelarna, säger Syriens förbundskapten Ayman al-Hakim.(TT)
Publicerad 10 oktober 2017

Veterankaptenen Tim Cahill, 37 år, blev hemmanationens hjälte med två mål - segermålet kom på nick i den 109:e minuten en kvart efter att Syriens Mahmoud al-Mawas blivit utvisad.

””

Syrien tog ledningen redan i den sjätte minuten genom Omar Al Soma, men Cahill kvitterade i den 13:e.

Även den första matchen slutade 1-1 och returen gick därför till förlängning där Cahill avgjorde. Syrien var dock bara ett stolpskott i slutet av förlängningen från en kvittering.