Annons
Nyheter

Sverige sätter punkt i Ungern

Det blir Ungern som står för motståndet när herrlandslaget spelar en träningsmatch efter VM-kvalet mot Frankrike i november. Det uppger Svenska fotbollförbundet. Matchen, som är Sveriges sista för året, spelas i Budapest den 15 november.(TT)
Publicerad 12 oktober 2016

Det blir Ungern som står för motståndet när herrlandslaget spelar en träningsmatch efter VM-kvalet mot Frankrike i november. Det uppger Svenska fotbollförbundet.

Matchen, som är Sveriges sista för året, spelas i Budapest den 15 november. Landslaget reser till Ungern dagen efter kvalmötet i Paris den 11 november.

Annons

"En bra värdemätare för på vilket sätt vi utvecklats sedan Janne Andersson tog över. Och förhoppningsvis har vi ett bra resultat med oss från Paris. Det kan bli en fin säsongsavslutning i Budapest", säger landslagschefen Lars Richt på förbundsnätsidan.

Sverige och Frankrike är obesegrade i VM-kvalet och toppar sin grupp. Ungern ligger trea i grupp B efter Schweiz och Portugal. Ungern ligger på 20:e plats på Fifa-rankingen. Novembermatchen blir det 46:e mötet mellan Sverige och Ungern.

Matchen kommer att spelas på Ferencvaros hemmastadion Groupama Arena. Avsparkstid är inte fastställd.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons