Svenska damerna slog Schweiz

Damlandslaget i innebandy följde upp segern mot Tjeckien med att göra 8-6 mot Schweiz i Euro Floorball Tour. Lagkapten Anna Wijk inledde målskyttet med en iskallt slagen straff. Två dragningar och bollen smet in under den schweiziska målvakten. Men efter två perioder hade Schweiz vänt till ledning med 5-4.(TT)
Publicerad 28 april 2018

Men efter två perioder hade Schweiz vänt till ledning med 5-4.

Inför den tredje perioden ändrade Sverige om en del i formationerna. Klara Molin, Cornelia Fjellstedt och Ellen Rasmussen kom in på planen. Något som gav resultat.

Två mål av Johanna Hultgren säkrade segern.