Annons
Nyheter

Svensk målexplosion i KHL

Sex av de sju svenska landslagsspelare som missade Tre Kronors första träningsdag slog i stället till och blev målskyttar i KHL. Bäst blev oväntat nog backen Niclas Burström som sköt två mål för Jugra och avgjorde straffläggningen borta mot Avtomobilist, seger med 4-3. Burström har gjort tre mål den här säsongen.(TT)
Publicerad 11 december 2017

Sex av de sju svenska landslagsspelare som missade Tre Kronors första träningsdag slog i stället till och blev målskyttar i KHL. Bäst blev oväntat nog backen Niclas Burström som sköt två mål för Jugra och avgjorde straffläggningen borta mot Avtomobilist, seger med 4-3. Burström har gjort tre mål den här säsongen.

Alexander Bergström gjorde ett mål och spelade fram Patrik Zackrisson till ett mål när deras Sibir vann borta över Traktor med 4-3. Jonas Ahnelöv gjorde ett av målen när Avangard Omsk krossade Lada Togliatti med 5-0 på bortaplan. Anton Lander stod för ett mål och en assist i Ak Bars Kazans 6-2-seger hemma över Dynamo Moskva och John Norman gjorde Jokerits mål i bortaförlusten mot Magitogorsk, 1-2.

Annons

De svenska målskyttarna ansluter till landslaget under tisdagen inför Channel One Cup i Moskva senare i veckan.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons