Annons
Nyheter

Sen kvittering räddade poäng åt AFC

AFC Eskilstuna, som huserar på den eftertraktade kvalplatsen till allsvenskan, var nära att åka på en tung förlust borta mot Degerfors. Bajram Ajeti gjorde 1-0 på straff för AFC, men värmlänningarna vände i den andra halvleken och var på väg mot tre poäng.(TT)
Publicerad 8 september 2018

AFC Eskilstuna, som huserar på den eftertraktade kvalplatsen till allsvenskan, var nära att åka på en tung förlust borta mot Degerfors. Bajram Ajeti gjorde 1-0 på straff för AFC, men värmlänningarna vände i den andra halvleken och var på väg mot tre poäng. När klockan tickade mot tilläggstid såg dock AFC:s Adnan Kojic till att rädda en poäng när han fastställde slutresultatet till 2-2.

AFC ligger fortsatt trea i tabellen. Degerfors hade vid seger hämtat in viktiga poäng men får nöja sig med att parkera på sjätteplatsen, nio poäng efter AFC på kvalplats.

Annons

I Jönköping satt Jönköping Södras 1-0-seger hemma mot Gefle långt inne, trots ett stort spelövertag. Först på tilläggstid kom avgörandet via tidigare Geflespelaren Jakob Orlov. Ett misslyckat volleyskott av Daryl Smylie blev till en perfekt passning till Orlov som från nära håll kunde bryta dödläget.

I och med segern har J-Södra sju poäng ner till nedflyttningsplats. Gefle ligger fortsatt sist i superettan med 14 poäng.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons