GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Schough tackar nej - ser ut att lämna

Göteborgs anfallsstjärna Olivia Schough har tackat nej till klubbens erbjudande om kontraktförlängning. Den 27-åriga landslagsspelaren verkar därmed lämna det damallsvenska topplaget efter mindre än ett år. - Som det ser ut nu så är ju det så, säger Göteborgs pressansvarige Tore Lund.(TT)
Publicerad 18 december 2018

Efter fem år i andra fotbollsklubbar återvände Olivia Schough till Göteborg tidigare i år. Hon gjorde fyra mål på 20 matcher under lagets succésäsong som sånär ledde till ett historiskt första SM-guld, men Piteå var starkast i den dramatiska slutomgången i oktober.

Schough och Göteborg har förhandlat om ett nytt kontrakt sedan dess, utan att komma överens.

””

TT: Är det så att hon inte kommer vara kvar över nästa år?

””

Tidigare under tisdagen gjorde Göteborg klart med norska nyförvärvet Vilde Bøe Risa. Hon ska däremot inte ses som en ersättare för Schough.

””

TT