GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Rosengårdsstjärnan förlänger inför VM

Damallsvenska topplaget Rosengård förlänger kontraktet med danska mittfältsmotorn Sanne Troelsgaard över ytterligare ett år. - Om vi kvalar in till VM (i Frankrike nästa år) vill jag vara i en klubb där jag spelar. Inte riskera att fastna på bänken i en storklubb, säger 29-åringen till Sydsvenskan.(TT)

Damallsvenska topplaget Rosengård förlänger kontraktet med danska mittfältsmotorn Sanne Troelsgaard över ytterligare ett år.

""

Troelsgaard - i fjol EM-silvermedaljör och nu Danmarks bästa målgörare efter fyra mål på fyra matcher i VM-kvalet - har fått anbud från flera större klubbar men väljer att jaga SM-guld och Europaspel med Rosengård.

""

TT

Läs mer