Annons
Nyheter

Real Madrid tänker inte värva Neymar

Efter Cristiano Ronaldos övergång från Real Madrid till Juventus har spekulationerna kring vem som kommer att ersätta den portugisiska världsstjärnan i den spanska storklubben fyllt så väl tidningssidor som tv-studios, sociala medier och internetforum.(TT)
Publicerad 14 juli 2018

Efter Cristiano Ronaldos övergång från Real Madrid till Juventus har spekulationerna kring vem som kommer att ersätta den portugisiska världsstjärnan i den spanska storklubben fyllt så väl tidningssidor som tv-studios, sociala medier och internetforum. Ett av de mest frekvent förekommande namnen är Brasiliens fixstjärna Neymar, som för tillfället är knuten till franska Paris Saint-Germain.

Nu väljer Real Madrid att gå ut och officiellt förneka att de har något intresse av att värva den före detta Barcelona-anfallaren. I ett uttalande på sin hemsida skriver klubben:

Annons

"Med anledning av de konstanta ryktena som länkar PSG:s Neymar till vår klubb vill vi klargöra att vi inte har några planer på att lägga ett bud på spelaren. Våra klubbar har en exemplarisk relation och om Real Madrid vid något tillfälle överväger att säkra sig en PSG-spelare kommer vi att kontakta klubben direkt."

TT

Annons
Annons
Annons
Annons