Annons
Nyheter

Petter Northug rekryterar lillebror

Tomas Northug petades nyligen ur det norska skidlandslaget, vilket retade upp storebror Petter som hävdade att lillebror diskriminerades på grund av sitt berömda efternamn. Nu står det klart att Tomas Northug fortsätter karriären i Petters privata lag, Coop.(TT)
Publicerad 8 maj 2016

Tomas Northug petades nyligen ur det norska skidlandslaget, vilket retade upp storebror Petter som hävdade att lillebror diskriminerades på grund av sitt berömda efternamn. Nu står det klart att Tomas Northug fortsätter karriären i Petters privata lag, Coop.

Petter Northug skrev i helgen på ett nytt tvåårsavtal med sin huvudsponsor, ett samarbete som tidigare lett till en konflikt med landslagsledningen. I fjol träffades en överenskommelse där Northug gavs frihet att ha egna sponsorer utanför säsongen, men ändå kan tävla för landslaget i världscupen samt i VM 2017 i Lahtis och OS 2018 i Pyeongchang.

Annons

Tomas Northug fick den senaste säsongen förstörd av sjukdomar och säger att en comeback i landslaget inte är aktuell - om han skulle få frågan.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons