Annons
Nyheter

Nyckelspelare stannar i Sävehof

Utländska klubbar har visat intresse för Emma Ekenman-Fernis. Men proffsäventyret får vänta. Den 22-åriga handbollsstjärnan har bestämt sig för att stanna i Sverige och Sävehof i minst en säsong till.(TT)
Publicerad 5 mars 2019

Utländska klubbar har visat intresse för Emma Ekenman-Fernis. Men proffsäventyret får vänta. Den 22-åriga handbollsstjärnan har bestämt sig för att stanna i Sverige och Sävehof i minst en säsong till.

"Jag trivs väldigt bra med min roll i laget och tror att jag som spelare kommer kunna växa ännu mer med en så stor roll i ett år till. Jag tror väldigt mycket på laget och att vi kan ta ännu ett kliv till nästa säsong, säger Emma Ekenman-Fernis i ett pressmeddelande.

Annons

"Väldigt roligt att Emma stannar en säsong till. Hon har spetskompetenser som få i Sverige har på hennes position", säger Partilleklubbens manager Hanna Fogelström.

Ekenman-Fernis värvades från Spårvägen 2015 och har vunnit två SM-guld med Sävehof. Hon har gjort 28 A-landskamper, men var inte med i truppen till VM i Frankrike i december.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons