Annons
Nyheter

Norén tog kommandot i Dubai

Alexander Norén fick det mesta att stämma på första rundan i Europatourgolfen i Dubai, Förenade arabemiraten. Stockholmaren är i ensam ledning efter att ha gått första rundan på 66 slag, sex under par, på Emirates-banan. Norén hade sex birdies på en bogeyfri rond. - Jag är verkligen nöjd.(TT)
Publicerad 4 februari 2016

Alexander Norén fick det mesta att stämma på första rundan i Europatourgolfen i Dubai, Förenade arabemiraten. Stockholmaren är i ensam ledning efter att ha gått första rundan på 66 slag, sex under par, på Emirates-banan. Norén hade sex birdies på en bogeyfri rond.

””
””

Norén är ett slag före en kvartett med Peter Hanson, Brett Rumford, Australien, Trevor Fisher Jr, Sydafrika och Rafa Cabrera-Bello, Spanien. Skånske Hanson inledde strålande, men ett par bogeys på slutet höll nere scoren till 67 slag.

Annons

Världssexan Henrik Stenson hade en ojämn dag, med bogeys på två hål men även fem birdies, som gjorde att han lade sig på tre under par och delad 14:e plats. Av övriga svenskar gick både Johan Carlsson och Pelle Edberg också under par med 71-rundor.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons