Annons
Nyheter

Nordqvist bakom seger i lagtävling

Anna Nordqvist har inte varit helt nöjd med sin golfsäsong. Men i lagtävlingen International Crown i Incheon, Sydkorea, spelade hon mycket bra den första dagen.(TT)
Publicerad 4 oktober 2018

Anna Nordqvist har inte varit helt nöjd med sin golfsäsong. Men i lagtävlingen International Crown i Incheon, Sydkorea, spelade hon mycket bra den första dagen. I bästbollmatchen mot amerikanskorna Jessica Korda och Michelle Wie gjorde hon fem birdies, varav tre på de fem första hålen, och såg till att hon och Caroline Hedwall vann matchen med 2/0.

Pernilla Lindberg och Madelene Sagström förlorade Sveriges andra match mot USA. Cristie Kerr och Lexi Thompson tog ledningen med två birdies på hål 2 och hål 4. Svenskorna utjämnade med varsina birdies på hål 8 och par på hål 11. Men Cristie Kerrs birdies på det trettonde och det artonde hålet gav amerikanskorna segern med 2/0.

Annons

Andrarankade USA och sjunderankade Sverige fick därmed två poäng var och delar andraplatsen i grupp B. Thailand leder gruppen efter första dagens seger över Japan, som gav dem tre poäng. Hemmanationen Sydkorea, toppseedat i tävlingen, vann båda matcherna mot Taiwan och toppar grupp A på fyra poäng.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons