Nionde raka förlusten för Vancouver

Daniel Sedin gjorde första målet mot New York Islanders i NHL-ishockeyn. Men Vancouver förlorade ändå, lagets nionde förlust i rad, med 2-4. Daniel Sedin gjorde 1-0-målet drygt fyra minuter in i matchen efter att ha stulit pucken från Shane Prince.(TT)
Publicerad 8 november 2016
Daniel Sedin gjorde första målet mot New York Islanders i NHL-ishockeyn. Men Vancouver förlorade ändå, lagets nionde förlust i rad, med 2-4. Daniel Sedin gjorde 1-0-målet drygt fyra minuter in i matchen efter att ha stulit pucken från Shane Prince. Sedi

Daniel Sedin gjorde 1-0-målet drygt fyra minuter in i matchen efter att ha stulit pucken från Shane Prince. Sedin satte pucken i mål med ett handledsskott via målvakten Jaroslav Halaks handske.

Det blev Daniel Sedins fjärde mål hittills den här säsongen.

Vancouver inledde säsongen starkt och vann de fyra första matcherna. Därefter har det blivit nio raka förluster.

””

Efter två perioder var ställningen 2-2. I mitten av tredje perioden fick New York Islanders fart i och med att Cal Clutterbuck gjorde mål efter 9.11 med ett slagskott. En och en halv minut senare gjorde Andrew Ladd 4-2.

Vancouvers målvakt Ryan Miller räddade 28 av 32 skott på mål.

Daniel Sedin fick i helgens match mot Toronto en rejäl smäll i huvudet av Nazem Kadri. Sedin undersöktes för hjärnskakning men det visade sig att han hade klarat sig bra. Kadri slapp undan straff, NHL ansåg inte att det var en tackling mot huvudet.