Annons
Nyheter

Neymars avstängning står fast

Brasilien blir utan sin stjärna Neymar i VM-kvalmatcherna mot Chile och Venezuela i oktober. Idrottens oberoende skiljedomstol Cas har avslagit Brasiliens överklagan angående den fyra matcher långa avstängning som Neymar fick i samband med att han utvisades i en match mot Colombia i Copa America tidigare i år.(TT)
Publicerad 2 oktober 2015

Brasilien blir utan sin stjärna Neymar i VM-kvalmatcherna mot Chile och Venezuela i oktober. Idrottens oberoende skiljedomstol Cas har avslagit Brasiliens överklagan angående den fyra matcher långa avstängning som Neymar fick i samband med att han utvisades i en match mot Colombia i Copa America tidigare i år.

"De två återstående matchernas avstängning ska gälla i VM-kvalmatcherna mot spelas den 8 (Chile) och 15 oktober (Venezuela)", skriver Cas i sitt utlåtande.

Annons

Brasiliens fotbollsförbund ville att avstängningen i de två återstående matcherna skulle gälla i Copa America. Men Internationella fotbollsförbundet (Fifa) hävdade att avstängningen gäller de två följande landskamperna. Cas gick på Fifas linje.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons