Annons
Nyheter

Nani till Valencia

Det är bråda dagar för den portugisiske yttermittfältaren Nani. Inte nog med att han förbereder sig för onsdagens EM-semifinal mot Wales - på tisdagen gjorde 29-åringen klart med en ny klubbadress: spanska Valencia.(TT)
Publicerad 5 juli 2016

Det är bråda dagar för den portugisiske yttermittfältaren Nani. Inte nog med att han förbereder sig för onsdagens EM-semifinal mot Wales - på tisdagen gjorde 29-åringen klart med en ny klubbadress: spanska Valencia.

Nani lämnar därmed turkiska Fenerbahce, där han bara gjorde en säsong, efter att dessförinnan ha representerat Sporting från Lissabon (2005-2007 och på lån 2014-2015) och Manchester United (2007-2015).

Annons

Uppgifter i spansk press gör gällande att Valencia betalar omkring 8,5 miljoner euro - motsvarande 80 miljoner kronor - för Nani, som har skrivit på för tre år med klubben.

Sexfaldiga spanska mästaren Valencia hade en minst sagt svajig säsong med flera tränarbyten. Till slut kunde dock Pako Ayestarán, fjärde tränaren 2015-2016, ta klubben till en tolfteplats i ligan och han har fått fortsatt förtroende.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons