Målkalas när Frölunda tog seger

Frölunda och Rögle var ett målkalas som innehöll det mesta. Och till slut var det Frölunda som drog det längsta strået och knep segern med 7-5. Sista ordet fick födelsedagsbarnet Joel Lundqvist som i slutet satte pucken i öppet mål.(TT)
Publicerad 2 mars 2019

Målen avlöste varandra när Rögle tog emot topplaget Frölunda. Men det var samtidigt länge en jämn tillställning där de båda lagen följde varandra i både den första och andra perioden.

I den tredje perioden drog Frölunda i från med sina fyra mål och kunde till slut vinna med 7-5. Efteråt var lagkaptenen Joel Lundqvist nöjd med segern trots den svängiga matchen.

””

Lagkaptenen, och födelsedagsbarnet hann även med att bryta sin 16 matcher långa måltorka genom att sätta 7-5 i öppen kasse.

””

Segern innebär att Frölunda nu har vunnit sju av lagets åtta senaste matcher och hänger på Färjestad och Luleå i toppen.

För Rögle däremot blev det en tung förlust.