GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lundqvist osäker på brödraförening i Frölunda

New York Rangers stjärnmålvakt Henrik Lundqvist utesluter inte en comeback i Frölunda. Men tvillingbrodern Joel är osäker på en återförening i SHL-klubben. - Det kan vara slut för min del om två år, säger Frölundas 36-årige lagkapten.(TT)
Publicerad 11 september 2018

Ishockeytvillingarna från Åre slog igenom i Frölunda tidigt 2000-tal och vann två SM-guld under sina tre avslutande säsonger tillsammans. Men de senaste 13 åren har de 36-åriga bröderna, som tog VM-guld ihop med Tre Kronor i fjol, inte spelat i samma klubblag. Och frågan är om de någonsin kommer att göra det igen.

””

Frölundas lagkapten inleder på lördag, i SHL-premiären hemma mot Djurgården, sin 16:e säsong för Göteborgslaget varav den tionde som kapten. Lundqvist, som har vunnit tre VM-guld och tre SM-guld, tackade i våras nej till spel i VM efter ett tungt SM-kvartsfinaluttåg mot Malmö.

Tre Kronor en drivkraft

””

TT: Hur ser du på landslagsspel den här säsongen?

””

"Ingen diskussion"

Tvillingbrodern och stjärnmålvakten Henrik inleder i början av oktober sin 14:e NHL-säsong med New York Rangers. I en intervju med Göteborgs-Posten i juli öppnade han för en comeback i Frölunda. Enligt Joel spekulerar de själva inte i någon återförening.

””

Tror på Garpenlöv

I augusti meddelade Rikard Grönborg att den här säsongen blir hans sista som Tre Kronors förbundskapten. Lundqvist, lagkapten i två VM- och en OS-turnering, har förtroende för assisterande förbundskaptenen Johan Garpenlöv, som tar över huvudansvaret efter vårens VM i Slovakien.

””

TT