Fabricius Luleås hjälte

Senast han gjorde två mål i SHL var i Frölundas dress 2007. Mot HV71 var det dags igen för 36-årige Karl Fabricius i Luleå. Veteranen visade att gammal är äldst i 4-0-segern. Men egentligen skulle han gjort tre mål bakom Jonas Gunnarsson i HV71:s mål.(TT)
Publicerad 17 januari 2019

När Luleå vann med 4-0 mot HV71 i Kinnarps Arena var Fabricius spelaren i händelsernas centrum i den andra perioden. Först fick han ett mål bortdömt för att han stod i målgården. Efter videobedömning dömdes målet bort av domarna.

””

Det gjorde det med besked. För inom loppet av några minuter gjorde han både 2-0 och 3-0.