GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Landslagsmålvakten Hilda Carlén gravid

Linköpings och fotbollslandslagets målvakt Hilda Carlén är gravid. Hennes sista match för säsongen blir mot Hammarby nästa torsdag. - Det är en fantastisk situation för Hilda, säger tränaren Henrik Jensen.(TT)
Publicerad 16 maj 2018

Carlén säger i ett pressmeddelande att livet ibland tar "vändningar som man verkligen inte är beredd på. Jag är så klart otroligt glad att jag och min pojkvän väntar barn, hur oplanerat det än må vara. Samtidigt känner jag en stor klump i magen av att lämna laget när jag precis kommit hit".

21-åriga Matilda Haglund är i nuläget den enda målvakten i Linköpings A-lagstrupp bakom Carlén. Haglund har endast spelat två allsvenska matcher för LFC tidigare.

””
””

Linköping måste dock ge sig ut på jakt efter en andramålvakt. Enda möjligheten att värva under säsongen är att hitta en klubblös spelare.

””

TT