Annons
Nyheter

Kinsey vill inte släppa drömmen

Efter att ha misslyckats i höjdhoppskvalet i EM i Amsterdam flydde Erika Kinsey intervjuerna efteråt. Nu skriver Kinsey, som har berättat om sina depressionsproblem, om känslorna dagen efter. "Jag kämpar, och det är inte bara i höjdhopp, utan i livet.(TT)
Publicerad 7 juli 2016

Efter att ha misslyckats i höjdhoppskvalet i EM i Amsterdam flydde Erika Kinsey intervjuerna efteråt. Nu skriver Kinsey, som har berättat om sina depressionsproblem, om känslorna dagen efter.

"Jag kämpar, och det är inte bara i höjdhopp, utan i livet. Jag vill ge upp eftersom mitt hjärta är i bitar, men jag är en tävlingsmänniska, och någonstans djupt där inne kan jag inte släppa min enda dröm", skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Annons

Kinsey, som misslyckades även i VM förra året, har klarat kvalgränsen till OS i Rio. Men hon har än så länge inte blivit uttagen av Sveriges olympiska kommitté.

"Jag ger inte upp att försöka ta mig till OS. Jag har hoppat kvalhöjden fem gånger under kvalperioden, och ett par dåliga tävlingar kan inte ta det ifrån mig", skriver hon.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons