Annons
Nyheter

Ken Sema: "Stolt och glad"

Mittfältaren beskriver resan som lång och brokig. Nu när Ken Sema äntligen är framme i landslaget säger han: - Jag är glad och stolt över att vara här. Det ska bli roligt. Janne Andersson behövde aldrig någon rak fråga. Han började prata om Östersunds Ken Sema ändå.(TT)
Publicerad 2 oktober 2017

Janne Andersson behövde aldrig någon rak fråga. Han började prata om Östersunds Ken Sema ändå. Förbundskaptenen var mitt uppe i ett långt resonemang när han nämnde mittfältarens namn - och sedan sprudlade ord som "fantastisk" och "fascinerande" när han beskrev 24-åringens fotbollsresa.

Mittfältaren valde andra ord: "lång" och "brokig".

””
Annons

"Sjukt kul"

Sedan summerade Sema tiden som har varit med ett citat som Andersson - tränaren som han hade i IFK Norrköping - ofta använder sig av under landslagssamlingarna.

””
””

Enligt Sema finns det två tydliga orsaker till varför han är en av spelarna som fick plats i Anderssons trupp till kvalgruppens två avslutande matcher, Luxemburg på lördag och Nederländerna tre dagar senare.

+ Musklerna som han började få i 20 års ålder.

””

Hyllar Potter

+ Östersund och tränaren Graham Potter.

””
””

Show kanske det inte blir i landslaget, men Ken Sema är inställd på att göra precis det han brukar göra i allsvenskan och i Europa League med Östersund.

””
””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons