Kapcevic sköt Sirius till serietopp

Sirius hade möjligheten att ta över serieledningen i superettanfotbollen. Allt som krävdes var en seger borta mot bottenlaget Assyriska. Och det blev också tre poäng för Uppsalaklubben. Men det satt hårt åt.(TT)
Publicerad 3 juli 2016

Sirius hade möjligheten att ta över serieledningen i superettanfotbollen. Allt som krävdes var en seger borta mot bottenlaget Assyriska.

Och det blev också tre poäng för Uppsalaklubben. Men det satt hårt åt.

Först med fem minuter kvar att spela kom avgörandet, då Dragan Kapcevic lyfte in 2-1 för Sirius. Anfallsveteranen blev helt friställd med Assyriskamålvakten Robin Malmqvist och gjorde inget misstag. Hemmaspelarna ville ha en avblåsning för offside på Kapcevic, men domaren friade.

Målet var Kapcevics andra i matchen. I den 67:e minuten höll han sig framme och knoppade in ett väl avvägt Ian Sirelius-inlägg till 1-1. Daniel Sliper hade kort innan gett Assyriska ledningen.