Islands första förlust i VM-kvalet

Island - nu utan Lars Lagerbäck - åkte på sin första förlust i VM-kvalet i bortamötet med Kroatien. Interspelaren Marcelo Brozovic gjorde båda målen i 2-0-matchen, båda med fina långskott. Det var islänningarnas andra poängtapp i VM-kvalet, det första kom i 1-1-matchen mot Ukraina.(TT)
Publicerad 12 november 2016

Förbundskaptenen Martin O'Neill fortsätter däremot att lyckas med sitt Irland. 1-0 borta mot Österrike innebär att de har tagit 10 poäng på sina fyra första matcher. James McClean slog in målet i början av den andra halvleken.

För Österrike, som Sverige haft i sin kvalgrupp flera gånger de senaste åren, ser det värre ut.

Fyra poäng på fyra matcher räcker bara till en fjärdeplats i gruppen.

Wales var ytterst nära segern hemma mot Serbien.

Gareth Bale gjorde 1-0 och hade sedan en stolpträff i slutminuterna, men bollen gick ut. Minuten senare träffade Aleksandar Mitrovic stolpen, men bollen gick in.

1-1 är Wales tredje oavgjorda match i kvalet.

Hasse Backes Finland väntar fortfarande på sin första seger. Tredje raka förlusten kom mot Ukraina, sedan Artem Kravets gjort matchens enda mål.

Italien och Spanien har båda 10 poäng efter fyra matcher i Grupp G efter varsin 4-0-seger, Liechtenstein respektive Makedonien.