Holm hjälte för Åtvidaberg

Superettanlaget Åtvidaberg avancerade två placeringar till tolfte plats och befinner sig åtminstone tillfälligt på säker mark efter söndagens 1-0-seger borta mot Gais. Samuel Holm blev matchhjälte med sitt 1-0-mål två minuter in på den andra halvleken. Gais är tia på 15 poäng, en poäng mer än Åtvidaberg.(TT)
Publicerad 11 juni 2017

Smålandsderbyt mellan Öster och Värnamo slutade 1-2. Bortalaget gick till halvtidsvila med en tvåmålsledning efter mål av Pär Cederqvist och Melvin Frithzell. Reduceringen kom genom Lars Fuhre i 89:e minuten. I jakten på utjämning blev hemmalagets Jonathan Levi utvisad tre minuter in på tilläggstiden.

I och med segern har Värnamo 16 poäng och gick från tolfte till nionde plats. Öster är sjua på 17 poäng.