Annons
Nyheter

Hiljemark vill ta Sverige till EM

Kommunikationsmissen är glömd. Nu handlar allt om nuet. För Oscar Hiljemark innebär det att hjälpa Sverige till EM i Frankrike. - Inspirerande. Två fantastiska matcher, och det ger lite extrakrydda att det är Danmark som vi möter, säger han.(TT)
Publicerad 9 november 2015

Mittfältaren var på väg in i truppen inför hemmamatchen mot Moldavien. Men Oscar Hiljemark, och lagkompisen Robin Quasion, stoppades av Serie A-klubben Palermo.

Ett besked som chockade den svenska landslagsledningen.

””
Annons

Hiljemark:

””

"Här och nu" för mittfältaren är Sveriges samling inför playoffmatcherna mot Danmark. Ett dubbelmöte - den 14 november på Friends Arena och tre dagar senare på Parken i Köpenhamn - som avgör vilken nation som får den enda biljetten till EM-slutspelet i Frankrike i sommar.

””

"Är redo"

Förbundskapten Erik Hamrén har fått återbud från Albin Ekdal (fot) och Pontus Wernbloom (ljumske). Dessutom har Kim Källström haft magproblem och Oscar Lewicki är på väg tillbaka efter hjärnskakningen han åkte på i samband med Malmö FF:s Champions League-match mot Sjachtar Donetsk.

En situation som kan öppna för Oscar Hiljemark.

””
””

Lewicki är redo

Det är även något som Lewicki, Hiljemarks mittfältskollega i det framgångsrika EM-slutspelet med U21-landslaget, inställd på.

””

TT: Du har inga restriktioner?

””
””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons