Annons
Nyheter

Helsingborg missade fjärde raka segern

Tre raka segrar för Helsingborgs IF i superettafotbollen var så när att bli fyra. Men Anders Randrups nick från nära håll - på returen efter Darijan Bojanics frispark i stolpen - gick rakt på Geflemålvakten August Strömberg i den femte tilläggsminuten. Och därmed slutade mötet på Gavlevallen 1-1.(TT)
Publicerad 5 juni 2018

Tre raka segrar för Helsingborgs IF i superettafotbollen var så när att bli fyra. Men Anders Randrups nick från nära håll - på returen efter Darijan Bojanics frispark i stolpen - gick rakt på Geflemålvakten August Strömberg i den femte tilläggsminuten. Och därmed slutade mötet på Gavlevallen 1-1.

Om det, med tanke på den stora chansen i slutet, var en missräkning för Helsingborg - som före matchen alltså hade tre raka segrar och tre raka utan insläppt mål - var det förmodligen ett positivt resultat för Gefle.

Annons

Förra veckan föll laget, som tränas av Johan Mjällby och som är på negativ kvalplats i tabellen, hemma mot Landskrona med hela 1-5 - och hade inför mötet med HIF sex raka matcher utan seger. Nu blev det förvisso inte någon vinst, men likväl poäng mot Helsingborg, som är på fjärde plats.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons