Hattrick för Ovetjkin

Alexander Ovetjkin gjorde hattrick när hans Washington vann över Minnesota med 4-3 i NHL-ishockeyn. Vid alla tre målen, som samtliga kom i andra perioden, assisterades han av Nicklas Bäckström. Ovetjkin har därmed gjort 14 hattrick i NHL-karriären.(TT)
Publicerad 12 februari 2016

Alexander Ovetjkin gjorde hattrick när hans Washington vann över Minnesota med 4-3 i NHL-ishockeyn.

Vid alla tre målen, som samtliga kom i andra perioden, assisterades han av Nicklas Bäckström.

Ovetjkin har därmed gjort 14 hattrick i NHL-karriären.

””

Även Dallas Stars Patrick Eaves gjorde hattrick i matchen mot Chicago Blackhawks. Matchen slutade med vinst för Dallas, 4-2. Alla Dallas mål kom i första perioden.

Eaves assisterades av John Klingberg vid sitt tredje mål - men först sedan Klingberg själv gjort 2-0-målet för Stars. Han är nu uppe i 10 mål den här säsongen.

Även i matchen mellan Edmonton och Toronto blev det hattrick när Jordan Eberle gjorde sitt första i NHL-karriären.

Oilers vann med 5-2.