Hattrick bakom Schalke-seger

Franco Di Santo stod för ett hattrick när Schalke besegrade grekiska Asteras med 4-0 i Europa League-fotbollen. Argentinaren stötte först in ett inlägg i 28:e minuten, nickade in en hörna i 37:e och fullbordade sedan det hela genom att slå in en straff strax före paus.(TT)
Publicerad 1 oktober 2015

Klaas-Jan Huntelaar fastställde slutresultatet när han löpte i djupled och snyggt placerade in en långboll fem minuter från slutet.

Schalke toppar grupp K på sex poäng, två före Sparta Prag som slog Apoel Nicosia med 2-0.

Även Fiorentina vann med 4-0, på bortaplan mot Belenenses i grupp I.

Tottenham fick bara med sig en poäng från bortamötet med Monaco. Londonlaget inledde målskyttet genom Erik Lamela, som snappade upp en målvaktsretur tio minuter före paus. Inbytte Stephan El Shaarawy kvitterade sedan för hemmalaget med tio minuter kvar att spela.

St Etienne drabbades av dubbla röda kort när man föll med 2-3 på bortaplan mot Lazio.