Hammarby vinnare igen efter turbulensen

Efter klubbens besked att med omedelbar verkan säga upp alla spelares kontrakt kom en tung förlust hemma mot Sirius i elitserien i bandy. Men borta mot Falun var Hammarby återigen på vinnarspåret - och för Jesper Jonsson blev eftermiddagen en riktig målfest.(TT)
Publicerad 6 januari 2019

Falun tog ledningen med 1-0 efter 35 minuter, och det fick gästerna att vakna. Innan pausvilan hade Hammarby vänt matchen till 3-1 och i den andra halvleken fortsatte Stockholmslaget - och Jesper Jonsson - att ösa på. Jonsson stod för fem mål i segern som till slut skrevs till 7-2.

Seger blev det även för topplagen Villa Lidköping (4-1 mot Tellus), Västerås (11-2 mot Frillesås) och Edsbyn (7-3 mot Sirius).