Annons
Nyheter

Halfvarssons vändning: "Ni går ju på allting"

En lärdom från skid-VM är denna: När Calle Halfvarsson är besviken, lita inte på Calle Halfvarsson. Nu kör han femmilen ändå. - Jag skiter i det, sade Calle Halfvarsson om femmilen efter fredagens stafett där han hade en tung avslutning på sin andrasträcka.(TT)
Publicerad 2 mars 2019
””

Den relevanta motfrågan - du kommer inte att ångra dig som du gjorde på OS förra året? - fick ett snabbt svar.

””

Nu har han ändrat sig.

””
Annons

"Kokar i huvudet"

Söndagens lopp avslutar skid-VM i österrikiska Seefeld och för Sverige kör också Daniel Rickardsson, Jens Burman och Björn Sandström. Men snackisen är, som så ofta förr, Calle Halfvarsson.

TT: Ska vi sluta lyssna på dig när du är besviken?

””
””

Under OS i Pyeongchang förra året hände samma sak. En missnöjd Calle Halfvarsson konstaterade efter det näst sista loppet, sprintstafetten, att han absolut inte skulle köra den avslutande femmilen, men kom sedan ändå till start.

Besviken på banorna

Då var det besvikelsen över en missad medalj som talade. Den här gången har det även handlat om irritation mot arrangörerna, som hittills inte har velat salta de lösa banorna.

””

I hans tidigare lopp i Seefeld har medaljen funnits inom räckhåll på förhand. Nu tar han inte ens den typen av resultatmål i munnen. Halfvarsson vill däremot hålla sig till sin på förhand bestämda VM-plan och genomföra femmilen.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons