Annons
Nyheter

Omöjligt Golden State nära titeln

Den tredje finalmatchen blev en rysare. Men NBA-finalen i stort ser ut att bli en utskåpning. Efter 118-113 har Golden State 3-0 i matcher mot Cleveland och kan bli det första laget att gå igenom slutspelet obesegrat. Det är inte mycket som talar för Cleveland i nuläget.(TT)
Publicerad 8 juni 2017

Det är inte mycket som talar för Cleveland i nuläget. Särskilt inte eftersom Golden State efter den senaste segern, inför över 20 000 åskådare i Cleveland, nu har vunnit alla sina matcher i slutspelet - 15 i rad.

Laget, med superstjärnor som Kevin Durant, Stephen Curry och Klay Thompson, har gått fram som en ångvält och kan bli det första laget någonsin att vinna samtliga matcher i NBA-basketens slutspel.

””
Annons

James gjorde flest poäng i matchen, 39 till antalet, och lagkamraten Kyrie Irving var inte mycket sämre med 38 poäng - men vad hjälpte det? Trots ledning i slutperioden kunde man inte stoppa Golden State som gjorde 11-0 under matchens sista tre minuter.

Avgörandet kom med 45 sekunder kvar när Kevin Durant tog en retur, kontrade och sänkte en trepoängare.

””

Lagen möts i NBA-final för tredje året i rad. Förra året vann Cleveland efter att ha legat under med 1-3 i matcher. Nästa match spelas i Cleveland natten mot lördag svensk tid.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons