Girouds tankar redan på semifinalen

Frankrike har kritiserats för sega matchinledningar i EM. I kvartsfinalen mot Island lossnade spelet - och det rejält. - Den här gången var vi med redan från början, sade tvåmålsskytten Olivier Giroud efter 5-2-segern.(TT)
Publicerad 4 juli 2016

Efter tröga matchinledningar fick Frankrike till det i kvartsfinalen mot Island. Redan efter 20 minuter hade hemmanationen 2-0 och när första halvleken summerades på Stade de France var ledningen dubbelt så stor.

Det är den starten som anfallaren Olivier Giroud vill se i semifinalen mot Tyskland på torsdag.

””

Redan i tolfte minuten skickade Giroud in 1-0 och sedan ökade Paul Pogba, Dimitri Payet och Antoine Griezmann på till 4-0 innan den 29-åringen anfallaren, 14 minuter in i andra halveken, nickade in sitt andra mål i matchen till 5-1.