GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Rubensson: "Livet är roligt nu!"

Först succé med landslaget i VM-kvalet. Och Elin Rubensson avrundade sin supervecka med två mål som knäckte Linköping på Ullevi. - Och ikväll ska jag flytta in i nya huset. Livet är roligt nu, säger Rubensson efter Göteborg FC:s 4-2-seger.(TT)

I tisdags spelade de tillsammans mot Danmark - och förde Sverige till VM i Frankrike.

Nu var Elin Rubensson och Olivia Schough på ena sidan, Kosovare Asllani och Lina Hurtig på den andra.

Och det var de svartklädda landslagsspelarna som fullbordade en succévecka.

Framspelad av Oliva Schough forcerade Elin Rubensson in 1-0 mot Linköping efter en halvtimme i hällregnet på Ullevi.

Fem minuter senare fick hon bollen några meter utanför eget straffområde och gav sig av på en 60-meterslöpning. Rebecka Blomqvist sprang också och hade nog gärna fått en djupledspassning.

""

Hon dundrade in 2-0 från drygt 20 meter.

""

"Flyttpizza ikväll"

Elin Rubensson är kreativ även utanför fotbollsplanen. Tillsammans med sin pojkvän har hon en designfirma som säljer inredningsprodukter.

Direkt efter matchen mot Linköping flyttade de in i nya huset två mil söder om Göteborg.

""

TT: Hur summerar du din fotbollsvecka?

""

Göteborg behåller förstaplatsen i den allsvenska tabellen och kan vara på väg mot klubbens och stadens första SM-guld genom tiderna på damsidan.

""

Bitter Asllani

Kosovare Asllani var inte lika glad när hon klev ut från Ullevi.

""

Hennes LFC har nu nio poäng upp till serieledning och åtta poäng till en Champions League-plats. Med bara sex omgångar kvar är de regerande mästarna rimligen avskurna från kampen om topplatserna.

""

TT

Läs mer