Första NHL-målet för Nylander

Torontos William Nylander gjorde sitt första mål i NHL-karriären när hans lag mötte Ottawa på hemmais. Bortalaget inledde målskyttet i matchen innan den 19-årige svensken kvitterade med ett handledsskott. Han satte pucken bakom målvakten Andrew Hammond 9. 27 in i den första perioden.(TT)
Publicerad 6 mars 2016

Torontos William Nylander gjorde sitt första mål i NHL-karriären när hans lag mötte Ottawa på hemmais. Bortalaget inledde målskyttet i matchen innan den 19-årige svensken kvitterade med ett handledsskott. Han satte pucken bakom målvakten Andrew Hammond 9.27 in i den första perioden.

Det var Brooks Laich som assisterade William Nylander. Laich stod också för assisten när Williams pappa Mikael Nylander gjorde sitt sista mål i NHL den 5 april 2009 då hans Washington Capitals mötte Atlanta, enligt nhl.com.

Toronto har haft det tungt den sista tiden och förlorade den fem matcher i rad när Ottawa slutligen stod som segrare med siffrorna 3-2.

William Nylander gjorde sin NHL-debut tidigare i veckan när laget mötte Tampa Bay på hemmaplan.