Försenat AIK vann första matchen

AIK:s väg till den första semifinalen mot Haparandatornio, i bäst av tre, blev inte bara lång utan också krånglig - men slutade i seger. Efter att ha försenats ett dygn på grund av den rådande flygstrejken fick AIK till slut biljetter på ett annat bolags flygning, och kunde ta sig de 100 milen norrut.(TT)
Publicerad 5 mars 2015

AIK:s väg till den första semifinalen mot Haparandatornio, i bäst av tre, blev inte bara lång utan också krånglig - men slutade i seger.

Efter att ha försenats ett dygn på grund av den rådande flygstrejken fick AIK till slut biljetter på ett annat bolags flygning, och kunde ta sig de 100 milen norrut.

Det regerande mästarlaget AIK vann med 6-5, efter att ha haft ledningen med 5-3 i paus. I den andra halvleken lyckades Haparandatornio kvittera till 5-5, men Hanna Nygren blev matchvinnare för AIK när hon satte 6-5 i den 90:e minuten.

Match nummer två i semifinalserien spelas på lördag i Stockholm.