Förlust för Barcelona utan Messi

Barcelona spelade sin första ligamatch sedan Lionel Messi blev knäskadad. Utan argentinaren på planen blev det förlust, 1-2, borta mot Sevilla. Dansken Michael Krohn-Dehli och Vicente Iborra såg till att Sevilla gick fram till 2-0 på några heta minuter i början av andra halvlek.(TT)
Publicerad 3 oktober 2015

Barcelona spelade sin första ligamatch sedan Lionel Messi blev knäskadad. Utan argentinaren på planen blev det förlust, 1-2, borta mot Sevilla.

Dansken Michael Krohn-Dehli och Vicente Iborra såg till att Sevilla gick fram till 2-0 på några heta minuter i början av andra halvlek. Barcelona, som även saknade Andrés Iniesta, träffade målramen tre gånger i matchen. Men det blev bara ett mål för katalanerna, när Neymar nätade på straff med drygt en kvart kvar att spela.

Det var säsongens andra förlust för Barcelona i spanska ligan.